Förlossningen


Publicerat den: 2022-04-11 [19:09:45]

(null)

Vilken lång väntan det varit idag! Klockan 9 ringde jag förlossningen imorse, en koordinator skulle ringa mig under förmiddagen/runt lunch. Timmarna gick och ingen ringde.

Kalle försökte avleda mig då jag var ganska stressad. Vi åkte till Mall of Scandinavia och köpte amningsbh:ar och åt lunch. Sen åkte vi hem. Gick ut och satte oss i solen och drack kaffe, sedan tog vi en promenad i över en timme.
Solen värmde riktigt skönt idag, jag försökte att inte stressa upp mig men när klockan var 15 och det fortfarande inte hade ringt någon ringde jag igen. Fick prata med koordinatorn som då berättade att det var fullt på förlossningen. 
Jag började gråta och kände mig så frustrerad, hon sa att hon skulle ringa så fort det blev en plats ledig, annars skulle hon ringa vid 19 och vi skulle stämma av hur vi kände då.
Om vi ville fortsätta vänta idag och bli inringda oavsett vad klockan är, eller om vi ville stå på nylista inför morgondagen.

Jag bara grät, började tappa modet fullkomligt. Kalle försökte trösta, överöste mig med kärlek. Vi började titta på en film, klockan 16:45 var jag väldigt hungrig så vi bestämde oss för att gå till näckrosgrillen för middag. 
17:18 ringde de från förlossningen, vi skulle äntligen få komma in 19:00!

Vi åt klart, tog en promenad och sen hem för att diska, slänga sopor och göra oss redo att åka. 
(null)

Nu är vi på förlossningen. Jag har blivit uppkopplad i CTG kurva, fått en kopp kaffe och nu börjar den långa resan i det här rummet tills vår son är ute! 
(null)

Dagen till ära har jag fått massor av små finnar  på  hela hakan och jag ser lagom trött och mosig ut efter många nätter utan sömn och en dag av stress, frustration och tårar,


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback