Vårt krypin


Publicerat den: 2022-08-04 [16:51:27]

(null)

Såhär ser det ut, vårt älskade lilla krypin. När alla barnen är här står resesängen framför garderoben på natten och vi drar ut en till säng under våningssängen.
(null)

Vi har en stor 180 säng och där finns även en tv på väggen som går att vrida ut så man kan ligga i sängen och kolla på film.
I vanliga fall har vi två svarta gardiner vi kan dra för ut till barnens del, men den ena gardinen är "utlånad" till stora altanen just nu för att vi behövde hänga för gardiner för några veckor sedan när det var så kallt om kvällarna. 

(null)

Vi har lådor under vår säng där vi har alla våra kläder och sänggaveln har även den förvaringsutrymme.

(null)

Den stora garderoben har barnen sina kläder och vi har även handdukar och lite annat smått och gott där inne. Uppe på garderoben har vi förvaringslådor där tex barnens cykelhjälmar brukar ligga. 
Stor kyl och den mindre vita en frys. Där ser ni även toaletten, dock för tillfället utan hink den har jag tagit ut och rengjort som jag gör varje morgon. 

Ingången till vårt sovrum är där ytterdörren var från början. Hela vårt sovrum är en tillbyggnad. Från början var det bara delen där barnen har sina sängar och där garderoben och det står. 
Det var mörkt trätak och mörka träpanelväggar. Golvet pryddes av en gammal ljustrosa våtrumsmatta. Men nu förtiden är allt ljust och fräscht. Alla tak, väggar och golv vita. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback