Finaste Colin


Publicerat den: 2022-09-26 [19:46:05]

(null)

Älskade, mysigaste finaste lilla Colin. Jag älskar att hålla dig i mina armar, ha dig nära. Känna dig somna hos mig, höra dig andas tryggt och tungt. 

Finaste lilla son, som du förgyller vårt liv. Vad gjorde vi innan du fanns älskling?
Du är det bästa mamma och pappa vet.
(null)

(null)


Hela natten utan mat


Publicerat den: 2022-09-26 [07:58:33]

(null)

Världens bästa lilla kille sov för första gången hela natten utan mat inatt! 
Ett par gånger har han vaknat och vi har fått klappa och sätta tillbaka nappen men på det stora hela sov han från 19.20-06:05!
Vår lilla växer så det knakar!

Hänga park


Publicerat den: 2022-09-25 [19:36:07]

(null)

Lite lättare lunch innan vi åkte mot Vasastan och tjejernas dans medan vi andra hängde i parken.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vasaskeppet


Publicerat den: 2022-09-25 [19:34:11]

(null)

Idag tog vi en sväng till Djurgården och lärde oss mer om Vasaskeppet och dess korta resa på Stockholms vatten. 

Barnen gick med spänning runt och vi läste, utforskade och försökte föreställa oss Vasaskeppet i sina glansdagar.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vem är jag?


Publicerat den: 2022-09-23 [19:16:19]

(null)

Vem är jag? Vad tycker jag om, vad vill jag med mitt liv egentligen?

Är jag viktig i all min enkelhet, precis som jag är? 

Jag är mamma, min viktigaste roll, men gör jag ett bra jobb, är jag en bra mamma? Jag är fru, men ger jag min man all kärlek han är värd varje dag?

Jag är syster och dotter, men frågar jag min familj tillräckligt ofta hur de mår? 

Jag är vän, men stöttar jag mina vänner fullt ut i alla lägen? 

Vem är jag bortom alla titlar jag bär? Vad tycker jag om, räcker tiden till att vara bara jag, får jag ta den tiden, är jag värd den? 


Är jag ensam om att begrunda min egen existens ibland? 

Ibland känner jag mig så uppslukad av allt jag förväntas vara att jag glömmer bort vem jag faktiskt är. Vad jag vill uppnå i alla roller jag ska fylla varje dag. 

Jag brukade tycka att jag var social, men kommer på mig själv med att sitta tyst bland folk nu förtiden och fundera på vilken roll jag ska ha just där och då. 


Jag brukade fylla rollen med den jag är, ta bitar av mitt egna jag i respektive forum och bidra med en del av den jag är. Ibland dök mina mindre bra sidor upp, då fick jag jobba med det. Oftast visade sig det fina sidorna. 

Min vackra tårta som jag så fint plockade bitar av och la på tallrikar har rasat och jag vet inte längre vilken sörja jag ska lägga på vilken tallrik. 


Ibland vill jag bara skrika! Jag är inte tillräckligt, jag räcker inte till, jag har inget att bidra med längre. 


Sen kommer mina barn och behöver tröst och min famn finns där, min man ger mig en kyss när jag förtjänar det som minst, mina föräldrar skickar ett sms en regnig tisdag, min bror ber mig om hjälp och jag är där, mina vänner behöver stöd och ett gott skratt så jag lyssnar och drar ett skämt. 

Jag fyller mina roller väl, förtjänar titlarna. Eller gör jag verkligen det?


Men bakom allt sitter Jennifer, med ett glas vin, rödvin såklart, snurrar snusdosan mellan fingrarna och undrar vem jag skulle vara utan titlar. Duger jag? I all min enkelhet för den jag är, är jag tillräckligt?


Äkta kärlek


Publicerat den: 2022-09-20 [23:27:28]

(null)

Första gången vi träffades var i mars 2013! Kalle hade sin anställningsintervju på mitt jobb, jag skulle vara med på intervjun.
Jag minns till och med vad han hade på sig den dagen. Jag minns att jag tyckte att han var snygg, mer än så hade jag inte tid att tänka. Vi hade så mycket att göra på jobbet.

Men något under den intervjun klickade. Vi hade lätt redan där och då att prata. 
Men sen fick vi anställningsstopp, det gick några månader. I oktober samma år klev han in på jobbet, i mitt team och jag skulle lära honom jobbet.

Vi bara fungerade, hade samma humor, lätt att för att prata, förstod varandra. 
(null)

Jag gick på föräldraledighet, han gick på föräldraledighet och vi umgicks lite. Pratade,
Smsade, lärde känna varandra mer utanför jobbet. Vi kom tillbaka till jobbet, började umgås mer. Vi hade så mycket gemensamt, fungerade så bra ihop. En stark vänskap växte fram. 
(null)

Våra respektive förhållanden vi levde i var inte bra. Gick utför och vår vänskap växte sig starkare. Vi stöttade varandra i att våga ta steget att söka lyckan på egen hand utanför ett dåligt förhållande. Stöttade varandra att våga gå vidare i livet och inte stanna kvar i något där man inte kände kärlek och inte var lycklig. 
(null)

När vi hade lärt känna varandra väldigt djupt, hade hittat en enorm tillit, blottat känslor, sorg och mellan tårarna skrattat. Där började en kärlek ta vid. 
(null)

En djup kärlek, grundad i riktig vänskap. Vår förälskelse skapades ur genuin trygghet, att vi redan kände varandra. 
Vi förälskade oss i varandras riktiga jag. 
(null)

Vi har snubblat ett gäng gånger, men alltid hittat en väg att resa oss. Vår kärlek är för stark, för äkta för att inte ta hand om.

(null)

Vi har en attraktion för varandra, delar en passion jag aldrig tidigare upplevt. Ett sexliv där vi är samspelta, passar ihop. Som att det var menat. Sex jag aldrig tidigare varit med om. En attraktion som inte dör, inte mattas av eller minskar. Ett sätt att röra varandra som det nästan slår gnistor om.

(null)

Vi skrattar, så mycket och så ofta. Skratt där tårarna rinner, käkarna ömmar.
Oavsett om vi väntar på tåget en regnig onsdag i oktober eller sitter på stranden på andra sidan jorden ekar skratten vi delar.
(null)

Vi är båda lika galna och tokiga. Gillar att bjuda på oss själva, spexa. Med varandra kan vi vara våra galna jag. Den andra dömer aldrig, utan skrattar och hakar på.

(null)

Vi delar samma värderingar. Ser lika på barnuppfostran, är samspelta i hur vi ser på livet. Råddar familjen som ett starkt föräldrateam, backar varandra och utvecklar tillsammans hela tiden vårt synsätt och tillvägagångssätt beroende vart i livet vi står och vilken ålder på barnen som är i fokus. Vi delar tankar på hur vi vill att barnen ska växa, vilka individer vi vill ge förutsättningar för de att bli. 
(null)

Vi uppmärksammar varandra, med komplimanger, stöttning, pushar varandra att bli ett bättre jag varje dag. Håller varandra i handen när man står ostadigt. Fångar varandra när man faller. Stöttar varandras drömmar och enskilda mål. 

(null)

Vi har gått igenom sjukskrivning, en bruten arm, en enorm förlust, ekonomiska problem, ett allvarligt sjukt barn. Ex partners som försökt förstöra och ifrågasatt oss, med varje varje försök fått oss att hålla hårdare i varandra snarare än driva oss ifrån varandra.
Vi har tagit oss igenom en pandemi ihop.

(null)

Vi har gått igenom en graviditet tillsammans. Den långa väntan på vårt barn, alla biverkningar som följer med en graviditet. 
(null)


En förlossning, 27 timmar i ett förlossningsrum och en 5 timmar lång smärta när värkarna började. Vi höll varandra i handen när vår son kom till världen och vi höll hårt i varandra och stöttade varandra när vår son blev allvarligt sjuk.

(null)

Vi har genom alla motgångar tagit oss ut på andra sidan starkare, mer kära och med en ännu djupare kärlek. 
Varje motgång vi tar oss igenom tillsammans får mig att älska vårt oss ännu mer när jag inser hur starka vi är. 
(null)

Vi har rest, suttit många långa timmar i flygplan för att upptäcka nya äventyr på andra sidan jorden ihop. Gått barfota hand i hand på vita sandstränder med solnedgång som sällskap. Upplevt monsunregn, vackra hav och ovanliga djur. 

Varit på kryssningar, weekend resor, flytt storstaden för hotellvistelser och spaupplevelser i Sverige. 

(null)

Haft ett bröllop, blivit man och hustru. Tillsammans en varm sommardag sagt ja till att dela resten av livet ihop, i med och motgångar, sagt ja till att fortsätta kämpa och alltid välja vår kärlek. 
(null)

Jag imponeras av oss, hur vi växer varje dag tillsammans, som par, man och hustru, mamma och pappa, som människor. 
Hur vi aldrig ger upp, alltid kämpar vidare.

(null)

Det har snart gått 10 år sedan vi träffades för första gången. Vi var menade att träffas, menade att leva ihop. Menade för varandra. 
Nu väntar resten av livet, dela en familj, ett föräldraskap. Vår son är skapad från ren kärlek. 

Jag ser fram emot att resten av mitt liv välja dig Kalle och vår kärlek. Vår familj. 
Du är mitt livs stora kärlek och jag älskar dig! 


Mat!


Publicerat den: 2022-09-20 [22:45:57]

(null)

Såhär lycklig blir man när man får äta mat. Mat är så mycket roligare än ersättning tycker Colin. 

Han har flera dagar kinkat med sin ersättning däremot har han visat stort intresse för att äta saker.
Så vi köpte lite mat och det mumsar han i sig med väldigt god aptit. Vilket är underbart att se. 
Vill vara lite rädd om hans mage så vill inte överdriva men han gapar och vill ha mer. 

Det kommer bli så bra det här att börja ge honom mat.

Familj


Publicerat den: 2022-09-20 [22:40:23]

(null)


Älskade underbara killar. Min familj, mina killar! Vi tre för alltid! 

(null)


Vår ginger boy


Publicerat den: 2022-09-17 [22:06:17]

(null)


Den här lilla killen, vår ögonsten. Vår lilla ginger boy. 
Vi väntade länge på honom, väntade många år och byggde ett hem, en familj, ett stabilt äktenskap en bra grund för ett föräldraskap.
När vi var redo att ta oss an föräldrarskapet tillsammans fick vi honom. Två försök och 9 månaders väntan sen var han äntligen här.
Vår son, vår sista pusselbit, han som binder mig och min älskade make samman. Kärleken vi delar för honom och ansvaret vi delar att för alltid värna om hans bästa i livet.

Han är så självklar, så given. Han gör mig och Kalle starkare som man och fru, hans blotta existens är för oss det viktigaste vi delar. 

Hans start i livet var allt annat än vad vi hade väntat oss, men att inleda vårt gemensamma föräldraskap i den kampen gjorde oss om möjligt ännu starkare som föräldrar. Hur vi tillsammans kämpade, tröstade varandra, lutade oss mot varandra och hjälpte varandra igenom några av det tuffaste dagarna i våra liv. När vi äntligen fick lämna sjukhuset vi tre, som en familj gjorde vi det med enorm massa styrka för vår gemensamma framtid.

Sida vid sida följer vi hur vår älskade son växer, utvecklas, förvandlas mer och mer för varje dag till sin egen. 

Tänk att det var just Colin, vår lilla rödhåriga kille med det stora leendet som skulle göra oss till gemensamma föräldrar. 
Tänk om han visste hur viktig han är för mig och sin pappa. 

Vår älskade son! 

Hailey


Publicerat den: 2022-09-15 [22:06:43]

(null)

Min älskade, bästa, finaste mest fantastiska Hailey. Jag gör allt för dig för alltid!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta. 

Sova nära


Publicerat den: 2022-09-15 [09:14:56]

(null)

Killen som alltid sover i sin egen säng förutom någon enstaka gång har sovit mellan oss sedan tidigt imorse. 
Så himla underbart gosigt.


Bada simhall


Publicerat den: 2022-09-15 [09:10:51]

(null)

Igår var Colin i simhallen för första gången. Det tyckte han var så himla mysigt. Han plaskade runt och skrattade i över en timme där inne i bassängen.
(null)

(null)

(null)

När vi kom ut fick han mat och sen tokslocknade han. Det är jobbigt att bada. Jag älskar att vi har fått uppleva dessa stunder tillsammans det här halvåret pappan har varit hemma. 
Kommer känna så tomt när han går och jobbar igenom om dagarna om 2 veckor.

(null)

(null)

Den här lilla killen verkade dock väldigt trött när vi kom hem och lite hängig. Han började låta förkyld också. Snorig och lite temp. 
Så det var mycket gosa i famnen igår kväll.


Lill älskling


Publicerat den: 2022-09-09 [10:29:22]

(null)

Men lilla älskling! Du är så otroligt, makalöst fin! Jag och pappa smälter lite varje gång du ler och skrattar.

(null)

(null)

(null)


Disco


Publicerat den: 2022-09-03 [19:25:59]

(null)

Idag har vi haft disco för världens bästa tjej! Fullt ös med 30 kompisar, dans, lekar och konfetti kanoner.
Hur många 7 åringar har dessutom dörrvakt på sin fest? Hur coolt?!

Hailey var hur nöjd som helst med sitt kalas! Vilket är det absolut viktigaste. Vi föräldrar ja vi är helt slut! 
Men kul var det. Tyvärr blir det inte så mycket bilder. Jag kan inte lägga ut bilder där kompisarna syns. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Hailey 7 år


Publicerat den: 2022-09-01 [07:14:16]

(null)

Min vackra, underbara dotter Hailey fyller 7 år idag! Världens absolut snällaste tjej, alltid lika omtänksam och rar mot alla i sin omgivning. Envis som få, med ett enormt hjärta, far du fram genom livet och bubblar alltid av skratt. Det är sällan man ser dig utan ett stort leende på läpparna. Tuff och stark kämpar du mot orättvisor och sprider värme och kärlek runt dig. Klok och smart ser du ofta lösningar istället för problem. Jag är övertygad att du kommer uträtta stordåd för vår planet och alla oss som lever här. Stort grattis på din 7-års dag mammas älskade Hailey!

 Jag älskar dig!