Äkta kärlek


Publicerat den: 2022-09-20 [23:27:28]

(null)

Första gången vi träffades var i mars 2013! Kalle hade sin anställningsintervju på mitt jobb, jag skulle vara med på intervjun.
Jag minns till och med vad han hade på sig den dagen. Jag minns att jag tyckte att han var snygg, mer än så hade jag inte tid att tänka. Vi hade så mycket att göra på jobbet.

Men något under den intervjun klickade. Vi hade lätt redan där och då att prata. 
Men sen fick vi anställningsstopp, det gick några månader. I oktober samma år klev han in på jobbet, i mitt team och jag skulle lära honom jobbet.

Vi bara fungerade, hade samma humor, lätt att för att prata, förstod varandra. 
(null)

Jag gick på föräldraledighet, han gick på föräldraledighet och vi umgicks lite. Pratade,
Smsade, lärde känna varandra mer utanför jobbet. Vi kom tillbaka till jobbet, började umgås mer. Vi hade så mycket gemensamt, fungerade så bra ihop. En stark vänskap växte fram. 
(null)

Våra respektive förhållanden vi levde i var inte bra. Gick utför och vår vänskap växte sig starkare. Vi stöttade varandra i att våga ta steget att söka lyckan på egen hand utanför ett dåligt förhållande. Stöttade varandra att våga gå vidare i livet och inte stanna kvar i något där man inte kände kärlek och inte var lycklig. 
(null)

När vi hade lärt känna varandra väldigt djupt, hade hittat en enorm tillit, blottat känslor, sorg och mellan tårarna skrattat. Där började en kärlek ta vid. 
(null)

En djup kärlek, grundad i riktig vänskap. Vår förälskelse skapades ur genuin trygghet, att vi redan kände varandra. 
Vi förälskade oss i varandras riktiga jag. 
(null)

Vi har snubblat ett gäng gånger, men alltid hittat en väg att resa oss. Vår kärlek är för stark, för äkta för att inte ta hand om.

(null)

Vi har en attraktion för varandra, delar en passion jag aldrig tidigare upplevt. Ett sexliv där vi är samspelta, passar ihop. Som att det var menat. Sex jag aldrig tidigare varit med om. En attraktion som inte dör, inte mattas av eller minskar. Ett sätt att röra varandra som det nästan slår gnistor om.

(null)

Vi skrattar, så mycket och så ofta. Skratt där tårarna rinner, käkarna ömmar.
Oavsett om vi väntar på tåget en regnig onsdag i oktober eller sitter på stranden på andra sidan jorden ekar skratten vi delar.
(null)

Vi är båda lika galna och tokiga. Gillar att bjuda på oss själva, spexa. Med varandra kan vi vara våra galna jag. Den andra dömer aldrig, utan skrattar och hakar på.

(null)

Vi delar samma värderingar. Ser lika på barnuppfostran, är samspelta i hur vi ser på livet. Råddar familjen som ett starkt föräldrateam, backar varandra och utvecklar tillsammans hela tiden vårt synsätt och tillvägagångssätt beroende vart i livet vi står och vilken ålder på barnen som är i fokus. Vi delar tankar på hur vi vill att barnen ska växa, vilka individer vi vill ge förutsättningar för de att bli. 
(null)

Vi uppmärksammar varandra, med komplimanger, stöttning, pushar varandra att bli ett bättre jag varje dag. Håller varandra i handen när man står ostadigt. Fångar varandra när man faller. Stöttar varandras drömmar och enskilda mål. 

(null)

Vi har gått igenom sjukskrivning, en bruten arm, en enorm förlust, ekonomiska problem, ett allvarligt sjukt barn. Ex partners som försökt förstöra och ifrågasatt oss, med varje varje försök fått oss att hålla hårdare i varandra snarare än driva oss ifrån varandra.
Vi har tagit oss igenom en pandemi ihop.

(null)

Vi har gått igenom en graviditet tillsammans. Den långa väntan på vårt barn, alla biverkningar som följer med en graviditet. 
(null)


En förlossning, 27 timmar i ett förlossningsrum och en 5 timmar lång smärta när värkarna började. Vi höll varandra i handen när vår son kom till världen och vi höll hårt i varandra och stöttade varandra när vår son blev allvarligt sjuk.

(null)

Vi har genom alla motgångar tagit oss ut på andra sidan starkare, mer kära och med en ännu djupare kärlek. 
Varje motgång vi tar oss igenom tillsammans får mig att älska vårt oss ännu mer när jag inser hur starka vi är. 
(null)

Vi har rest, suttit många långa timmar i flygplan för att upptäcka nya äventyr på andra sidan jorden ihop. Gått barfota hand i hand på vita sandstränder med solnedgång som sällskap. Upplevt monsunregn, vackra hav och ovanliga djur. 

Varit på kryssningar, weekend resor, flytt storstaden för hotellvistelser och spaupplevelser i Sverige. 

(null)

Haft ett bröllop, blivit man och hustru. Tillsammans en varm sommardag sagt ja till att dela resten av livet ihop, i med och motgångar, sagt ja till att fortsätta kämpa och alltid välja vår kärlek. 
(null)

Jag imponeras av oss, hur vi växer varje dag tillsammans, som par, man och hustru, mamma och pappa, som människor. 
Hur vi aldrig ger upp, alltid kämpar vidare.

(null)

Det har snart gått 10 år sedan vi träffades för första gången. Vi var menade att träffas, menade att leva ihop. Menade för varandra. 
Nu väntar resten av livet, dela en familj, ett föräldraskap. Vår son är skapad från ren kärlek. 

Jag ser fram emot att resten av mitt liv välja dig Kalle och vår kärlek. Vår familj. 
Du är mitt livs stora kärlek och jag älskar dig! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback