Vår ginger boy


Publicerat den: 2022-09-17 [22:06:17]

(null)


Den här lilla killen, vår ögonsten. Vår lilla ginger boy. 
Vi väntade länge på honom, väntade många år och byggde ett hem, en familj, ett stabilt äktenskap en bra grund för ett föräldraskap.
När vi var redo att ta oss an föräldrarskapet tillsammans fick vi honom. Två försök och 9 månaders väntan sen var han äntligen här.
Vår son, vår sista pusselbit, han som binder mig och min älskade make samman. Kärleken vi delar för honom och ansvaret vi delar att för alltid värna om hans bästa i livet.

Han är så självklar, så given. Han gör mig och Kalle starkare som man och fru, hans blotta existens är för oss det viktigaste vi delar. 

Hans start i livet var allt annat än vad vi hade väntat oss, men att inleda vårt gemensamma föräldraskap i den kampen gjorde oss om möjligt ännu starkare som föräldrar. Hur vi tillsammans kämpade, tröstade varandra, lutade oss mot varandra och hjälpte varandra igenom några av det tuffaste dagarna i våra liv. När vi äntligen fick lämna sjukhuset vi tre, som en familj gjorde vi det med enorm massa styrka för vår gemensamma framtid.

Sida vid sida följer vi hur vår älskade son växer, utvecklas, förvandlas mer och mer för varje dag till sin egen. 

Tänk att det var just Colin, vår lilla rödhåriga kille med det stora leendet som skulle göra oss till gemensamma föräldrar. 
Tänk om han visste hur viktig han är för mig och sin pappa. 

Vår älskade son! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback