Vem är jag?


Publicerat den: 2022-09-23 [19:16:19]

(null)

Vem är jag? Vad tycker jag om, vad vill jag med mitt liv egentligen?

Är jag viktig i all min enkelhet, precis som jag är? 

Jag är mamma, min viktigaste roll, men gör jag ett bra jobb, är jag en bra mamma? Jag är fru, men ger jag min man all kärlek han är värd varje dag?

Jag är syster och dotter, men frågar jag min familj tillräckligt ofta hur de mår? 

Jag är vän, men stöttar jag mina vänner fullt ut i alla lägen? 

Vem är jag bortom alla titlar jag bär? Vad tycker jag om, räcker tiden till att vara bara jag, får jag ta den tiden, är jag värd den? 


Är jag ensam om att begrunda min egen existens ibland? 

Ibland känner jag mig så uppslukad av allt jag förväntas vara att jag glömmer bort vem jag faktiskt är. Vad jag vill uppnå i alla roller jag ska fylla varje dag. 

Jag brukade tycka att jag var social, men kommer på mig själv med att sitta tyst bland folk nu förtiden och fundera på vilken roll jag ska ha just där och då. 


Jag brukade fylla rollen med den jag är, ta bitar av mitt egna jag i respektive forum och bidra med en del av den jag är. Ibland dök mina mindre bra sidor upp, då fick jag jobba med det. Oftast visade sig det fina sidorna. 

Min vackra tårta som jag så fint plockade bitar av och la på tallrikar har rasat och jag vet inte längre vilken sörja jag ska lägga på vilken tallrik. 


Ibland vill jag bara skrika! Jag är inte tillräckligt, jag räcker inte till, jag har inget att bidra med längre. 


Sen kommer mina barn och behöver tröst och min famn finns där, min man ger mig en kyss när jag förtjänar det som minst, mina föräldrar skickar ett sms en regnig tisdag, min bror ber mig om hjälp och jag är där, mina vänner behöver stöd och ett gott skratt så jag lyssnar och drar ett skämt. 

Jag fyller mina roller väl, förtjänar titlarna. Eller gör jag verkligen det?


Men bakom allt sitter Jennifer, med ett glas vin, rödvin såklart, snurrar snusdosan mellan fingrarna och undrar vem jag skulle vara utan titlar. Duger jag? I all min enkelhet för den jag är, är jag tillräckligt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback